man zoekt man in Oegstgeest

tussen een auto en een scooter. Gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren. Lees verder Zondag 9 september 2018 Fietser overleden Nieuweweg Leiderdorp Leiderdorp - Zondagavond is een fietser in het water aangetroffen aan de Nieuweweg in Leiderdorp. Lees verder Zondag 12 augustus 2018 Meerdere personen onwel Piterskerkhof Leiden Leiden - In een studentenpand aan de Pieterskerkhof in Leiden zijn zondagochtend meerdere mensen onwel geworden. Lees verder Maandag 13 augustus 2018 Vrachtwagen rijdt zich vast Hofvlietweg Leiden Leiden - Maandagmiddag werd de politie gealarmeerd voor een vrachtwagen die zich vast had gereden op de Hofvlietweg nabij de oprit van de A4 in Leiden. Lees verder Woensdag 19 september 2018 Vermiste vrouw in water aangetroffen Boekhorsterweg Warmond Warmond - Woensdagmiddag hebben duikers van de brandweer het water doorzocht aan de Boekhorsterweg in Warmond.

Man zoekt man in Oegstgeest
man zoekt man in Oegstgeest

Lees verder Zondag 5 augustus 2018 Twee kinderen gewond bij aanrijding Bakhuis Roozenboomstraat Leiden Leiden - De hulpdiensten werden zondagochtend gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Sitterlaan met de Bakhuis Roozenboomstraat in Leiden. Lees verder Maandag Vlam in de pan Veurseweg Voorschoten Voorschoten - Maandagavond heeft er op de Veurseweg in Voorschoten een brand gewoed in een keuken. Lees verder Dinsdag 7 augustus 2018 Auto botst frontaal op verkeerspaal Lammenschansweg Leiden Leiden - Dinsdagavond is op de Lammenschansweg ter hoogte van de Sitterlaan in Leiden een auto tegen een verkeerspaal gebotst. Voor Wouter de Jonge, in 2006 oprichter van Attendo Uitvaartzorg, is het vanzelfsprekend om te ondersteunen, suggesties te doen, tactvol te zijn en rust en ruimte te creren. Lees verder Zondag 16 september 2018 Grote tak afgebroken van boom Bosrode Leiden Leiden - Zondagavond is de brandweer gealarmeerd voor een melding van stormschade aan de Bosrode in Leiden. Regio - Oud en Nieuw in Veiligheidsregio Hollands Midden is druk maar relatief ontspannen verlopen. 18 uur geleden Media Ruim 2,8 miljoen kijkers voor Wie is de Mol? Lees verder Woensdag Waterbassin zorgt voor wateroverlast Meerburgerwatering Zoeterwoude Zoeterwoude - Woensdagavond zijn diverse tuinen onder water gelopen op de Meerburgerwatering in Zoeterwoude.

Lees verder Vrijdag 31 augustus 2018 Gewonde bij vechtpartij Zijldijk Leiderdorp Leiderdorp - De hulpdiensten werden in de nacht van vrijdag op zaterdag gealarmeerd voor een vechtpartij op een schip aan de Zijldijk in Leiderdorp. Lees verder Woensdag Giftige stof gestolen depotgebouw Boerhaave Raamsteeg Leiden Leiden - Bij een inbraak in het depotgebouw van Rijksmuseum Boerhaave, aan de Raamsteeg, werd in de nacht van woensdag 4 juli een giftige stof gestolen. Ik verklaar hiermee dat ik het cookiestatement gelezen heb. Lees verder Maandag 20 augustus 2018 Auto rijdt door na aanrijding met fietser Haagweg Leiden Leiden - Op de Haagweg in Leiden is maandag een auto doorgereden naar een aanrijding met een fietser. Lees verder Vrijdag, twee auto's botsen op elkaar Hoge Rijndijk Leiden. Voorschoten - Maandagmiddag is automobiliste onwel geraakt en gebotst op een geparkeerde auto op de Oranjeboomstraat in Voorschoten. Lees verder Maandag 6 augustus 2018 Brandje in koelcel winkel Herenstraat Leiden Leiden - De brandweer werd maandagmiddag gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Herenstraat in Leiden. Lees verder Maandag 31 december 2018, gewonde bij aanrijding Hoge Rijndijk Zoeterwoude.

Man zoekt man in Heesch
Man zoekt man in Losser
Man zoekt sex met man